Overeenkomst getekend!

De overeenkomst voor de ontwikkeling van de 25 woningen in Morgenstond is gisteren door Wethouder Johan Meesters en Kalliste ondertekend. 

Gisteren hebben wethouder Johan Meesters (Gemeente Heusden) en Jeroen Suijkerbuijk (Kalliste Woningbouwontwikkeling) hun handtekening gezet onder de overeenkomst voor de bouw van 24 tweekappers en 1 vrijstaande woning in Morgenstond (fase 3b). Dinsdag gaf het college hiervoor akkoord.

Kalliste is benieuwd naar de woonwensen van aanstaande kopers. Hiervoor staat er een woonwensenenquête online op www.morgenstondgeerpark.nl. Ook organiseerden zij woensdag een Woonworkshop. “Er is veel interesse en we hebben een goed beeld gekregen van de specifieke wensen voor woningen in Morgenstond”, geeft Kalliste aan. Het doel is om in het eerste deel van 2023 met de verkoop te kunnen starten.

Wethouder Johan Meesters voegt toe “dat er zoveel belangstelling is voor deze woningen onderstreept de noodzaak om nieuwe woningen in Heusden te bouwen. ‘Bouwen, bouwen, bouwen’,  is nadrukkelijk een speerpunt van het college. 

Bekijk het volledige bericht op de website van Geerpark