Centraal gelegen

Aan de zuidzijde van Geerpark ligt Morgenstond.
Het laatste stukje van deze duurzame en groene wijk.

In Morgenstond woon je overal dichtbij. Je loopt en fietst zo naar het centrum.  
 

Zoveel te beleven

Even gezellig ‘stadten’? Naar de film, uit eten, winkelen of genieten op een zonovergoten terras? Welkom in bourgondisch Den Bosch. Of zoek je liever de rust van de natuur? De groene omgeving nodigt uit om eropuit te trekken. Om te gaan sporten of wandelen in de Loonse en Drunense Duinen of natuurgebied de Moerputten. ’s Zomers is het heerlijk toeven aan het Engelermeer of De IJzeren Man. Balletje slaan? De golfbaan ligt op een steenworp afstand.

Zalig wonen, alles in de buurt

Laat je auto maar staan. Vanuit Geerpark heb je alles wat je nodig hebt in de buurt. Je loopt of fietst er zo naartoe. Wel zo duurzaam en gezond!

Rondom het plein in het centrum van Vlijmen doe je je boodschappen, kun je lekker shoppen en strijk je gezellig neer voor een hapje en een drankje. Scholen, sportgelegenheden, huisarts … het ligt allemaal op loop- of fietsafstand van jouw thuis in Morgenstond. Net als scholen, sportgelegenheden en overige voorzieningen. Uiteraard is alles ook prima bereikbaar met de auto.

Uitstekend bereikbaar

Door de centrale ligging is Morgenstond prima bereikbaar. Je bent zo op de A59 en de A2 die je richting Den Bosch, Waalwijk, Eindhoven of Utrecht brengen. En ook met het openbaar vervoer ben je zo waar je wilt zijn. Den Bosch of Waalwijk zijn bijvoorbeeld gemakkelijk bereikbaar per bus. En vanaf Den Bosch centraal kun je met de trein alle richtingen op.